Gott Nytt År

Gott Nytt År allesammans, lite tidigt jag vet men aaa kommer inte sitta vid datorn så mycket.
Just sitter jag hos Sandra, dom har lite folk här så vi sitter och umgås lite. Senare ska vi dra vidare på fest typ 5 minuter härifrån men först ska vi äta. Sedan får vi se vart kvällen tar oss.
Känns bra att jag ska tillbringa nyår med Sandra, hon är riktigt rolig prick och vi är skiiit snygga nu också. Riktiga partypinglor.


Slänger in en bild från när jag va på Harry B James i onsdags.
Jag och Sandra med våra lakritsshots.


Over and Out
Maddness

Utgång på G

Idag har varit en riktigt slapp dag. Sov till klockan 12 utan att bli väckt en enda gång, ni anar nog inte hur skööönt det var. Sen gick jag upp och en trappa ner (bor i två våningslägenhet) där sitter syskonen och glor film och jag tänker why not så jag sätter mig och kollar med dom. Och där hamnade jag fram till typ halv tre, då va det dags för nancy´s lunch. Potatisgratäng med kyckling muuums plus att syrran betalade. Sen va det bara att hoppa in i duschen så att håret skulle torka innan ikväll.

Ikväll ska jag nämligen gå ut, det är första gången jag går ut på en onsdag med det är endå okey det är ju lill-lördag plus att jag har lov. Sedan ska jag gå ut med tvååå helt skööna tjejer så det blir en girls night out, ska bli riktigt trevligt faktiskt.

Så nu sitter jag i mitt rum och taggar till till Kapten röd och the big bang theory.

Over and Out
Maddness


Kärlek till låten <3


Shopping

Idag tänkte jag att jag skulle få sova minst till tolv iallafall eftersom man har lov men icke sa nicke, klockan elva vaknar jag av att min telebobo ringer. Det var min syster som skulle åka till skärholmen med mamma så hon undra om jag ville hänka och de gjorde jag ju såklart. Jag kom hem med ett par jeans, ett linne med leopardmönster i blått, ett linna med en rosett och en mascara.. mkt fina grejer måste jag säga.

Efter de tog vi en sväng förbi minneslunden för att lägga dit en blomma för morfar, de var ett tag sen som jag och min syster var där så vi åkte dit en stund. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge för det var galet kallt, vi får åka dit när det blir varmare.

Imorgon hoppas jag att jag ska få sova, sen ska jag gå igenom min syrras garderob efter en nyårsklänning vrf jag ska kolla efter det vet jag inte för jag har absolut ingenting att göra på nyår. SÅ OM NÅGON TREVLIG SJÄLV HAR NÅT FÖRSLAG FÖR MIG OCH SANDRA SÅ HÖR GÄRNA AV ER, har lite ååångest över nyår :(

Sedan imorgonkväll ska jag ut, vart är hemligstämplat haha ska iallafall ut med Sandra, Matilda och kanske Johanna.

Nej nu ska jag se om jag kan hitta nån film att kolla på.

Over and Out
Maddness


Tjingelinkan

Hello därute i det kalla vädret.

Jag sitter hos min underbara trevliga vän Johanna, vi ska typ spela wii sen ska vi till Lilla Italy och ääääta muums :D

Har varit på körskolan imorse, det gick faktiskt Bra måste jag säga...

Nu till stora frågan... VAD FAN HÄNDER PÅ NYÅR?!?!?!?!?!

Over and Out
Maddness

Ps: de vart ett väldigt flummigt inlägg detta :P

Movietime

Filmdags med lillebrorsan :)


Här får ni några färrrrska och frrräscha bilder på moi haha xD


Over and Out
Maddness

Kallt

Det är så galet jävla kallt i mitt radhus eller mammas radhus, aja skitsamma i mitt hem så jag håller på och fryser till is. Men just nu sitter jag och väntar på en stor kopp te med vaniljsmak, galet mycket mums.


Imorgon är en dag jag längtar till. Imorgon ska jag och min kära vän Sandra åka till Sickla och shoppa, det ska bli myspys.


Nu ska ni få se resultatet på mina naglar innan jag ska fixa mitt te. Ljuset är kanske inte direkt det bästa men man ser någorlunda.


Före:


Efter:


Vad tycker ni???


Over and Out
Maddness

Sommar

Såhär två dagar innan jul känner jag att jag vill ha sommar. Tänk er en varm sommardag, du och dina vänner är hemma hos någon av er. Ni har gott att dricka och ni grillar kött med typ hemmagjord potatissallad eller nåt liknande och ni sitter ute hela natten lång och bara umgås och lyssnar på musik. Shit va jag längtar till sommaren. En dag som den jag beskrev det kan inte nästan inte bli bättre.
'
Bilderna är tagna från google

Klaaaar

Nu är jag klar med naglarna, resultat får ni se imorgon när jag har orkat tagit bild på dom. Både före och efter-bild liksom :)


Imorgon ska jag göra absolut ingenting, tänker inte gå ut om det inte är ett absolut måste, de är så gaalet kallt ute. Min termometer visar 21 minus och det känns här inne också kan jag ju bara meddela.


Om två dagar är det julafton och det känns inte ens. På torsdag ska jag och Sandra åka typ in till stan eller typ till Sickla och shoppa lite, måste ha en outfit till julafton, mina kläder är så ordinary. Jag vill ha nåt som är lite finare eftersom det är ett lite finare tillfälle liksom. I vanliga fall brukar jag gå till syrrans garderob men vill ha nåt som är mitt.


Over and Out
Maddness

Tisdag

Har precis kommit hem från att ha varit hos mormor. Vi åt lunch och fikade, riktigt mysigt var det. Mormor hade gjort en smörgåstårta och gud vad god den var, så nu har man gått upp typ 10 kilo haha.

Ikväll ska jag fixa nya naglar, mina andra gick av så ikväll blir det nya och dom ska nog bli gröna.

Ajuste jag var ju hos Sandra igår. Jag måste säga att Tom Cruise i Top Gun, det finns f*n inte någon snyggare. Filmen var också j*****t bra. Men en sak ska ni veta folk, när man går en utbildning inom Media som inriktar sig på just ljud blir man lite skadad. Filmen var så dåligt ljudlagd under vissa delar av filmen så jag höll på att bli galen men om det är en sådan film som Top Gun så gör faktiskt det inget. Tack Sandra för en riktigt trevlig kväll och den långa pratstunden på natten det behövdes.

Här är två bilder på mig. En som blondin och en som brunett, vad tycker ni. Ska jag va blondin eller ska jag vara brunett?


Over and Out
Maddness

En stjärna faller

"För om du blir döv och jag blir blind det gör väl ingenting

Om du och jag förlorar allt det för vill inger alls.

Om du blir döv och jag blir blind det gör väl ingenting.

Bara en stjärna faller när du och jag går hem

Alla blommor slår ut på ängen

Rött, grönt, blått alla färger för dig

Du och jag är som ljuset i natten

När du är månskenet är jag som vatten

Det glittrar i mig"



Texten ovanför måste endå va en av dom finaste texterna som finns. Denna låt spelas och sjungs av ett asgrymt och underbart band vid namn Björn och Generalerna. Om endå någon kunde sjunga så om mig liksom.

Dreggla

Heeeeeej!!!

Long time no see!!!
<

Just nu sitter jag hemma hos Sandra. Vi ska ha en dreggla över Tom Cruise-kväll. Vi ska kolla på Top Gun, jag har aldrig sett den så det är dags nu faktiskt.


Jag har även fått sett bilderna från i fredags då va vi var på Southside i Sthlm och tog bilder när Highride och The Mudders spelade, och jag kan ju inte säga att dom var speciellt vackra. Dom som var på mig så att säga haha. Jag blir inte så lyckad på bild direkt xD Men det handlar ju om att bjussa på sig själv ellerhur?  Lite mer om fredagen berättar jag imorgon så får ni veta lite mer i detalj vad vi gjorde.


Sandra har snott min mobil och spelar yatzy haha det är ett måste tydligen när hon har min mobil i händerna.


Nej nu ska vi nog ta och kolla på filmen, men vi hörs.
Over and Out
Maddness

Tonight

Sitter hemma hos Sandra och försöker tagga till med världens tandvärk. Ikväll ska vi nämligen till Southside och kolla på när Highride och The Mudders spelar live. Är väll sådär taggad, varken Sandra eller jag är de. Men vi hoppas på att det blir en bra kväll iallafall. Vi kommer va med galet roliga människor iallafall.
Imorgon ska vi också på spelning men då ska vi till Odenplan där In Michigan spelar. Hoppas tandvärken har gått över tills dess. Jag håller typ på att få en visdomstand och alla som har fått det vet att de är ett helvete. Det gör så gaalet ont.


Nej nu ska jag göra mig iordning.


Over and Out
Maddness


...




You know that I can use somebody




?





Hur kan man gå ifrån att vara bästa vänner till  främlingar?





...





Sluta säg förlåt för du sliter ut ordet





You run and hide...

Tjenixen!

Hur är läget? Själv är man galet trött. Gårdagen skulle egentligen inte ha bjudit på något alls men det slutade med utgång på The Bridge men Sandra, Mikkis och Laura. Det var faktiskt riktigt trevligt och kul. Men man kom ju inte i sängs förrän 5 typ och så skulle man upp vid 9 för att åka till skärholmen med mamma. Vilket var skit mysigt egentligen förutom att jag var skit trött. Plus att jag var tvungen att springa till bussen från Sandra hhaha, jag kom fram till bussen precis när den skulle åka typ.


Det är farligt att åka till skärholmen ibland, speciellt när man har pengar men egentligen inte får använda dom. Men det gjorde jag iallafall så nu tog jag pengar från sparkontot för att kunna köpa julklappar men dom pengarna börjar också ta slut vilket inte är speciellt bra... Kom iallafall hem med: 1 kofta, 1 tröja, 1 typ tunika grejs, två nagellack, 1 mössa och ett par örhängen.



Nej nu ska jag äta hörs sen.


Over and Out
Maddness

Sen dag

Det blir en sen dag på praktiken idag. Filmen är äntligen klar men ljus och allt nu ska den bara exporteras och sånt men sen har vi alla andra filmer att exportera också men det blir bara kul. Vi har bra musik och allt så det ska nog lösa sig.

Efter praktiken vet jag inte riktigt vad som händer men kommer väll på något.
Imorgon ska jag med mamma till skärholmen vilket alltid brukar bli mysigt.
Nej nu ska jag göra något vettigt.


Peace Out
Maddness


<3

Detta knarkar jag i mina Ipodhörlurar när jag åker tåg...


Pink - Heartbreaker


Fredag <3

Idag är det fredag igen och jag sitter på praktiken. Idag ska vi göra klart bonusfilmen, så nu sitter vi och väntar på vår handledare som kommer med musiken och hon ska även hjälpa oss.
Känner mig jättefin idag så jag slänger in några fääärska och fräääscha bilder på mig och Sandra.
Kolla och njut vettja haha...


Over and Out
Maddness


Hemmafru

Har känt mig som en hemmafru idag. När jag kommer hem från praktiken plockade jag ur och i diskmaskinen, efter det satte jag mig och vikte tvätt.
Men innan jag vikte tvätt så tog jag mig ett bad med ljus och allt. Det var jättemysigt. Jag är egentligen inte ett speciellt stort fan av att bada men idag var det jättemysigt. Låg där med ljus, saft och musik. Sedan passade man ju på att sjunga högt också eftersom det inte var någon hemma.

Imorgon ska vi göra klart bonusfilmen och dom andra filmerna, men har en känsla av att det blir en lång dag så vi tar en lite längre sovmorgon i en timma så vi börjar 12 istället för 11. Det är rätt skönt. Men längtar redan till nästa vecka för då händer många olika roliga saker.

Sitter och nyser som en galning. Nej nu ska jag kolla klart på mitt program sen ska jag nog sova skulle jag tro och kurera mig lite.

Over and Out
Maddness

Sleepy

Sandra är nog lite trött idag, hon har somnat i den röda soffan som vi har här i vårat lilla "skyddsrum"
Hahha hon kommer nog döda mig när hon ser detta xD SORRY SANDRA VAR BARA TVUNGEN xD


Som ni ser i inlägget här under så är det väldigt många bilder. Tänkte passa på och lägga upp lite bilder när jag sitter här, för att här går det faktiskt att lägga in bilder. Plus att dom är helt fäääärska, nytagna och shit. Har fler bilder men ville inte att det skulle bli för många haha :p




Frågan är vad jag ska göra nu när Sandra ligger och sover en sak jag passar på är att sätta på musik som jag vet att hon inte vill höra.
Nej nu ska jag se om jag kan hitta nåt vettigt att göra.



Over and out
Maddness


Bildbomb


Sjuk

Är typ sjuk, man kanske inte hör det eller så men jag känner det. Hela kroppen är helt slut, mina ögon och min näsa är helt fuckade. Men det konstigaste är faktiskt att jag är helt slut i kroppen, jag har inte gjort något speciellt eller så men den är endå helt slut.

Fick reda på många roliga saker idag på praktiken, vad för saker kan vi ta när det börjar närma sig dom dagarna.

Om tjugo minuter börjar sista avsnittet av Greys Anatomy.

Tänkte slänga in ett inlägg lite senare också.

Over and Out
Maddness

Onsdag

Sitter på praktiken och dricker cola, har inte så mycket att göra. Vi har inte fått all musik som vi behöver till filmen så vi kan inte göra klart den. Men så fort vi får musiken så ska vi göra klart filmen.
Har jobbat sent två dagar i sträck, hoppas det inte blir en tredje dag också. Men det är kul så jag ska egentligen inte klaga, vilket jag inte gör men aa va jobbigt det blev nu haha. För att göra det enklare: Det är kul så struntar i när jag kommer hem på kvällarna. Usch va mycket svammel det blev.
Jag vet att det är tråkigt att läsa en blogg utan bilder, men som sagt min data den vill inte och här har jag inga bilder så det får bli tråkigt ett tag.
Imorgon ska jag få sitta med en av mina handledare när han typ "coachar" en kille som vill bli beatmaker har jag för mig och eftersom jag vill bli musikproducent så frågade han om jag ville sitta med. Han kommer börja från grunden så det är en underbar chans som jag inte tänker förlora.
Over and Out
Maddness

Ny dag...

Ny dag och nya tag...
Är inte riktigt lika irriterad idag som jag var igår. Mår lika dåligt som igår om inte värre, näsan känns inte riktigt okej och mina ögon gråter utan anledning.
Nu sitter jag på praktiken igen med Sandra som mår lika dåligt som jag, vilken bra kombo hah...
Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad vi ska göra, vi väntar klartecken från alla som är med i bonusfilmen så att vi kan få lägga ut den på nätet.
Nu snodde Sandra min mobil för att spela, vilket betyder att hon blir lite osocial ett tag men ääh skit i det :)
Nej nu ska jag göra nåt annat och med annat menar jag facebooka (stavning?) haha...
Over and Out
Maddness

...

Ibland kan jag riktigt hata SL, hur svårt ska det vara att hålla tågen i tid på vintern. Jag kommer ihåg för inte så länge sen att SL var beredda på vintern detta år, hur har det gått? Jo det vet vi väll alla, det har gått skiit dåligt -.-

Kom hem typ nyss efter att ha suttit kvar på praktiken till halv åtta för att göra klart en film. Sedan skulle vi skicka den, när den låg på 99% så fuckade hela skiten ur så vi var tvugna att skicka om den. Vad ledde det till? Jo det ska jag säga er, vi var tvugna att sitta kvar en timma till...
Tvugna och Tvugna var vi väll inte, vi vart inte tvingade men vi liksom alla andra vill ha klart den här filmen så vi satt kvar och gjorde klart den. Förhoppningsvis kommer den upp på nätet imorgon.
Hela dagen har vi suttit och lagt in musik och justerat ljudnivåerna, och även det kan jag säga er tog en himla tid.

Just nu sitter jag helt mörbultad i soffan, är trött och börjar bli sjuk. Mina ögon tåras av ingen anledning, min näsa killas hela tiden och tror fan jag börjar få feber...

Nej nu ska jag dricka upp min Cola sen ska jag gå och lägga mig.

Over and Out
Maddness

Sjuk

Börjar dra på mig någon sorts sjukdom :(
Sitter i Huset med Sandra och båda är helt mörbultade och slitna, båda börjar bli sjuka...
Idag blir det finslipning av filmerna innan dom kan läggas ut på nätet och skickas vidare till alla band.
Får se hur sen dagen blir...
Nej nu ska jag lyssna klart på Tänd ett ljus sen får vi se vad som händer.
Over and Out Maddness
Länken till tänd ett ljus, kommer inte ihåg hur man får den till en såndär ruta...
http://www.youtube.com/watch?v=X4KCBaVMh7k

Nya naglar

Hejsan!

Sitter med hela barnaskaran i soffan och tittar på julkalendern första gången jag tittar på det, och kan ju inte säga att jag blir speciellt impad av den...
Kommer ihåg när man själv var ung och det va Peter Svanslös som var julkalendern.. (usch va gammal jag lät, man är ju egentligen bara 18 haha :)

Hela dagen sen jag kom hem till mamma så har jag fixat med mina naglar (förutom under den tiden som jag spelade playstation), har precis målat dom klart och nu ser jag ut som en isdrottning på naglarna... :)

Nej nu ska jag ringa Albin och fråga om han ska med ut på en prommis...

Over and Out
Maddness

Playstation

Sitter och spelar motorcykelspel på playstation med kusinen och småbrorsorna riktigt trevligt :)
Sitter också ioch ger min Ipod hjärt och lungräddning, den vill inte riktigt leva längre :(

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, ska försöka hinna fixa naglarna också dom börjar gå sönder "/

Imorgon är det praktik igen, yay happyface sen ett plus är ju att man får träffa Sandra igen också...
Ett annat stort plus imorgon är att jag inte behöver gå upp klockan 6 på morgonen för att åka till skolan för att ha Historia A det är inställd imorgon, så det betyder att jag kan gå upp klockan 8 istället...

Nej nu ska jag spela...

Over and Out
Maddness

Hancock

Har precis kollat klart på Hancock, fyy faaan vilken bra film. Det är en film som jag rekomenderar alla att kolla på. Den va skit bra, det trodde jag faktiskt inte...

Jag är skit hungrig men matlagarna sitter fortfarande och spelar kort så jag får vänta ett tag till, det står Chicken Tikka Masala på menyn...mmmmm mumsigt :)

Over and Out
Maddness

Tråkigt...

Jag har riktigt tråkigt faktiskt, finns inget att titta på på tv heller "/
Har precis spelat kort med familjen och farmor, farmor är ju här och hälsar på :)

Ikväll vet jag inte va som händer det verkar bli en hemmakväll jippi? nej inte direkt vill göra nåt men vet inte om ja orkar gå ut ikväll, vet inte ens om jag har råd med det... Aja vi får se vad kvällen bjuder på...

Nej nu börjar Hancock på canal+

Hör sen

Over and Out
Maddness

Trött

Är så galet trött, håller på och somna...

Har precis kommit hem från en riktigt trevlig och rolig myspys kväll i Huddinge hos min vän Sandra. Vi kollade på film, snackade lite skit, snacka om kryssningen som var förra veckan.
Tror nog att vi aldrig kommer tröttna på att prata om kryssningen, det va galet kul faktiskt. Ni har ju inte hört om kryssningen men det jag skrev nyss är det enda ni behöver veta.

Shit kollade på klockan nyss och den står på exakt 01.22 det va länge sen man var uppe såhär sent eller aa en vecka men iallafall haha...

Morgondagen får vi se vad den bjuder på, det enda jag vet är att farmor kommer på besök.
Jag längtar även tills måndag då det är praktik igen, känner att jag verkligen har hittat rätt praktikplats. Jag vet även exakt vad jag vill göra i framtiden nu men nog om det, de får bli i ett annat inlägg.

Jag hade planer på att slänga in en bild men eftersom min data lever sitt egna lilla liv så kommer det inte komma upp någon bild, för den vill helt enkelt inte det. Det kanske blir tråkigt att bara läsa utan något att se också men tills jag har löst problemet så är det tyvärr så det får bli.

Nej nu ska jag sova, och länge ska jag sova imorgon...

Over and Out
Maddness

Ps: det är en j***a plogbil utanför som tänkte att den skulle börja ploga vägarna nu, lycka till att sova -.-

Tjosan Hejsan

Tjingelinkan!
Sitter själv här på praktiken i vårat lilla "skyddsrum" och redigerar bonusfilmen, Sandra var tvungen att gå och jag tänkte att jag skulle kanske få klar en film att lägga ut denna vecka men de får vi se om det blir så.
Det är lite spooky att sitta här själv men men jag är ju en stor flicka så jag klarar de (not) haha.
Ikväll kanske det blir så att jag drar till Sandra i Huddinge, ingen av oss hade nåt speciellt att göra ikväll så det kanske blir en tripp dit ikväll.
Nej nu ska jag, jag vet inte vad jag ska göra faktiskt...
Men vi hörs.
Over and Out
Maddness

Morrn morrn

Halloj allesammans!
Sitter på praktiken igen nu med Sandra, vi sitter och försöker få till bakgrundsmusiken till en av filmerna, vi väntar även på att "bossen" ska komma ner och tycka till om dom andra filmerna så att dom blir bättre än vad dom är :)
Kvällen vet jag inte vad som bjuds, men förhoppningsvis ska jag hitta på något så att jag får komma ut lite har knappt varit ute på hela veckan.
Nej nu ska jag gå och göra en helt annan sak haha...
Hör sen
/Maddness

Inlägg numero 1

Hejsan!

Nu har jag hittat tillbaka till bloggvärlden men under ett annat namn. Tänkte jag skulle ge mig på ett försök till att blogga men kommer bara blogga när jag känner fört och när jag har nåt intressant att säga.

Det har ju dock tagit mig två dagar att skaffa denna blogg fråga inte vrf kommer bara bli blondstämplad fast har lite att skylla på blogg.se och Hotmail dom ville inte riktigt som jag ville. Men nu är jag här.
Ni får ursäkta min otroligt urusla design orkar inte fixa den plus att dom kunskaperna man lärde sig om HTML i skolan har flygit ur mitt huvud på nåt konstigt sätt...
Så om det finns någon trevlig själ där ute som känner för att hjälpa mig med en enkel bloggdesign så skulle de vara otroligt snällt (detta var mest riktat till mina vänner (a) ).

Just nu praktiserar jag på F.U.S.E som är ett musikproduktionsbolag? om jag har fattat det rätt, men iallafall där praktiserar jag och min homie Sandra. Idag har vi redigerat klart alla filmer från en kryssning som vi var på förra veckan vilket va asroligt.

Detta kanske blev ett ganska långt och tråkigt första inlägg men för att kanske göra det liiite roligare så slänger jag in en låt som ni kan lyssna på tills nästa gång vi hörs.
Vilket inte gick för min data börjar ljuset till den andra sidan -.-
Vi hörs imorgon.

Over and Out
Maddness





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0